یکی از نتایج عملکرد صحیح یک نظام آموزشی تاثیر آن بر رشد اقتصادی در کشورها می باشد. وجود یک رابطه مستقیم در رشد اقتصادی کشورها و عملکرد صحیح نظام آموزشی همواره مورد توجه حاکمان کشورها بوده است. به طوری که مسئولان حکومتی در پی برنامه ریزی برای همسو کردن نیازهای اقتصادی کشور و کیفیت نظام آموزشی برمی آیند. در این راستا نظام آموزشی باید در خلق نیروی ماهر برای جای گیری در رشته های شغلی متفاوت تلاش کند و راه را برای توسعه اقتصادی کشور فراهم کند.

سیستم آموزشی ملی ایران

نظام آموزشی حاضر ایران با تبعید روح کارآفرینی و خلاقیت از قلب کتب و دوره های آموزشی به افزایش بیکاری و رکود اقتصادی دامن زده است و متهم ردیف اول در انبار کردن استعداد جوانان ایرانی می باشد به طوری که آمار تحصیل کنندگان بیکار نسبت به افراد دارای مدارک پایین تحصیلی خود ننگی بر پیشانی نظام آموزشی حال حاضر ایران است.

سیستم آموزشی ملی ایران

بیشتر متخصصان و صاحب نظران اقتصادی بر این باور هستند که نظام های آموزشی می توانند نیروی متخصص و کارآفرین و خلاق پرورش دهند، و تربیت نیروی انسانی ماهر و کاردان عامل اصلی توسعه اقتصادی در بیش از 90 درصد کشورهای موفق اقتصادی بوده است و این امر مهم می تواند باعث تولید ثروت فراوان کند به صورتی که دنیای کنونی نمونه های فراوانی در اروپا و آسیای شرقی مانند کره جنوبی،سنگاپورو هنگ کنگ دیده می شود که کشورها با بهبود نظام آموزشی خود و در نبود منابع طبیعی توانسته اند سرآمد بسیاری از کشورها درتسریع توسعه اقتصادی باشند. داگلاث نورث برنده نوبل اقتصاد می گوید نحوه ی آموزش از همه چیز مهمتر است، آیا دانش آموزان پرسشگر، خلاق و ریسک پذیر و دارای تعامل و مشارکت جمعی پرورش می یابند در این صورت است که نیروهای فکری و انسانی پرورش یافته می توانند باعث توسعه جامعه شوند.

سیستم آموزشی ملی ایران

نظام آموزشی ایران توان بالایی در نابودی سرمایه های انسانی دارد به طوری که عدم مهارت در بازار کار بزرگترین نتیجه استراتژیست های آموزشی ایران است به نحوی که از تمام اهداف و خط مشی های خود دور گشته است که نقش منفی در شکل دهی به استعداها و مهارت های دانش آموزان و دانشجویان ایرانی به سرمایه های پربار داشته است و ثمره نظام آموزشی بر این مبنا بوده است که توسعه اقتصادی و کارافرینی را به نفع کنکور و گرفتن نمره به حاشیه براند.

سیستم آموزشی ملی ایران

در سیستم آموزشی ملی ایران(ساما) همزمان با افزایش درک و دانش درمورد موضوعات اجتماعی و علمی توسعه کارآفرینی و آموزش مهارت های سودمند بازار کار و ارتقا کیفیت دوره های آموزشی جهت تربیت نیروی کارآمد برای تامین نیازهای کسب و کارهای کنونی و آتی بسیار مورد تاکید قرار گرفته است به نحوی که در صورت اجرای آن میزان بیکاری در سطح جوانان کاهش چشمگیری خواهد داشت.

نوام چامسکی و سیستم آموزشی

شاخص های ارزیابی نظام آموزشی

تاثیر نظام آموزشی بر رشد اقتصادی

آموزشی ,های ,نظام ,اقتصادی ,توسعه ,کشورها ,نظام آموزشی ,توسعه اقتصادی ,های آموزشی ,است به ,بوده است

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تور های هندوستان پاوربانک انکر ارزان قیمت فروشگاه اینترنتی آل ور - www.aal-ver.com دنیای برنامه نویسی و آموزش برنامه نویسی آموزشگاه مجازی نت آهنگ ابی مشاوره خیانت exo مدرسه نمونه پزوهش عنوان وبسایت